DELA UTRYMME. LÅT DET KLICKA

Karis co-work

Coworking i centrum av Karis

Kom och ta del av en energisk och positiv gemenskap – Karis centrums professionella vardagsrum.

Klickeriet är speciellt riktad till småföretagare, startups och distansarbetare, som är trötta på att sitta ensamma hemma vid datorskärmen. Klickeriets utrymmen uppfyller olika behov från öppet kontorslandskap, till egna rum och mötesrum. Kolla gärna nogrannare tjänstesidorna.

Vi upprätthåller den positiva gemenskapen med planerade och mindre planerade gemensamma aktiviteter. Dessutom erbjuder Klickeriet ett brett kunnande inom företagande – grunda, finansiera, leda, växa – och det kunnandet delar Klickeriets medlemmar gärna av sig

Öppet kontorslandskap

Det öppna landskapet innehåller utrymmen både för tyst ensamarbete och konversationer.

Utrymmet innehåller allt vad du behöver för kontorsarbete, från elbord, monitorer, tangentbord och printer till en trevlig kaffestund i soffan. Du har också ett eget låsbart skåp för att lämna de saker du inte vill släpa på alla dagar. Om du behöver fullständigt lugn för ett samtal, webmöte eller koncentration, finns ett ljudisolerat litet mötesrum och skillt bås till ditt förfogande.

För att uppnå en livskraftig gemenskap med ett tillräckligt underlag är priset för medlemskapet i det öppna utrymmet endast 90 € (moms 0) per månad. Du ska inte känna att du måste vara på plats varje dag, för att det skall vara värt att vara med.

Mötesrum

Klickeriet har två mötesrum för uthyrning (min. 2 timmar).

Det större mötesrummet har allt vad du behöver för att hålla ett möte, distansmöte eller en workshop, inkluderande ett videokonferenssystem. Det ryms 12 personer i det större mötesrummet.

Det mindre mötesrummet är akustiskt isolerat och har en högklassig mikrofon som t.ex. kan användas för att dra webbskolningar eller banda podcasts.

Eget kontorsrum

För dig som kontinuerligt behöver egen ro eller inte kan tömma ditt bord varje dag, finns det fem låsbara kontorsrum till uthyrning.

Hyran innehåller allt vad du behöver i din arbetsdag från arbetsbord, tangentbord, skärm, mappskåp, trådlöst nätverk och printer till en trevlig kaffestund.

Rumshyran börjar från 150 € (moms 0).

Storyn

”Jag jobbade själv mycket på distans och blev trött på att sitta ensam hemma framför dataskärmen. Första tanken var att inreda ett kontor för eget behov men så insåg jag att det inte var det jag var ute efter. Det jag saknade var trevlig gemenskap och människor omkring mig. Så projektet växte och jag beslöt istället att bygga Klickeriet.”

Klickeriet öppnade sina dörrar 2021 och en härlig liten gemenskap har fötts. Ännu finns det utrymme för några medlemmer till det öppna utrymmet och två av de enskilda rummen.

Ta kontakt

Patrik Ajalin
040 5959522
patrik@klickeriet.fi

woman in blue denim jacket holding white paper